Wij verdedigen uw zaak in ondernemings en beslagrecht

Een zaak in het beslag- en ondernemingsrecht stopt niet bij het halen van een vonnis. Advocaat Hemelaer verdedigt uw belangen met buitengewone dossierkennis, in verstaanbare taal en met onbetwistbare menselijkheid.

Advocaat Helemaer

Onze diensten

Diensten

Wij laten uw dossier niet los! Van ingebrekestelling tot executie, met onze specialisatie in beslagrecht zorgen wij voor de meest gunstige situatie waarin schulden worden afgelost. Ook na een vonnis blijven wij u begeleiden naar een sluitende oplossing. Met uitstekende dossierkennis en onze sterke contacten met deurwaarders zorgen wij voor een sluitende executie van het vonnis. En ook na een vonnis blijven wij u begeleiden naar een sluitende oplossing.

Ook voor technische dossiers kan u bij ons terecht. Met onze doorgedreven toewijding verdiepen wij ons in product- of installatiekennis. We verdedigen uw rechten in elk ondernemingsdossier, ook na het vonnis.

  • Ingebrekestelling (en opvolging bij geen of onvoldoende reactie)
  • Dagvaarding (bestek of ten gronde)
  • Bestaande contracten aanpassen in functie van de zaak (algemene voorwaarden)
  • Pleidooien
  • Provisionele vonnissen (innen wanneer er nog onderhandeld wordt over het uiteindelijke saldo)
  • Executierecht (afbetalingsplannen,…)

Advocate Hemelaer is een gespecialiseerd bureau met expertise in het beslag- en ondernemingsrecht. Met doorgedreven dossierkennis, sterke contacten met deurwaarders en jarenlange ervaring, verdedigen we uw rechten. We hechten het hoogste belang aan de zorg na het vonnis en verzekeren de aflossing van de schulden. Voor ons is een zaak pas rond wanneer deze worden ingelost.

Meet the team

Sabine Hemelaer

Sabine Hemelaer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in sagittis nisl, a placerat tortor.

Yves Champagne

Met jarenlange ervaring als succesvol ondernemer kan ik de juridische en theoretische kennis van onze advocaten dagelijks aanvullen. Deze extra ondersteuning zorgt voor de pragmatische aanpak van dossiers, daar waar nodig.

Advocaat Helemaer

Doelgroepen

Wil u als schuldeiser uw openstaande facturen, schadevergoedingen of leningen zo snel mogelijk betaald zien? Wil u wanbetalers op de meest efficiënte manier hun schulden laten aflossen? En wil u uw rechtzaak kunnen volgen in verstaanbare taal? Dan kan Advocate Hemelaer u helpen. Onze deur staat open voor zowel bedrijven als particulieren, die horen te krijgen waar ze recht op hebben.
Wij spreken uw taal! We volgen onze dossiers op in zowel Vlaanderen als Wallonië en hebben de juiste contacten in beide landsdelen.

Let's stay in touch

Heeft u bijkomende vragen of wil u graag een eerste intakegesprek? Laat dan zeker uw contactgegevens hier achter. Wij beantwoorden al uw vragen en bekommernissen.

Jan Van Rijswijcklaan 225/1
2020 Antwerpen

T 03/303.39.39
E info@advocaathemelaer.be

BV Hemelaer Advocaten
KBO 0736.733.410

Advocaat Helemaer
Advocaat Helemaer

Website: Studio Boiler, Ⓒ 2023 Advocaat Hemelaer